Internorm

Marca de fereastră nr. 1 din Europa


SUNTEM O ANTREPRIZĂ FAMILIALĂ PUTERNICĂ!

Internorm este o antrepriză familială deja de 92 de ani , care dintr-un atelier de lăcătuşerie a devenit cea mai mare marcă internaţională de ferestre.

Fabricile noastre din Traun, Sarleinsbach şi Lannach au produs până acum 22 de milioane unităţi de uşi şi ferestre – 100 % „Made in Austria“. Antrepriza noastră familială este considerată de referinţă în întreaga Europa din momentul naşterii ferestrelor din plastic şi până la inovaţiile high-tech şi high-design ale zilelor noastre. Dezvoltarea tehnologică continuă şi ideile noi, inovative ne fac lideri în profesie.

1.800 de colegi, specialişti ai noştri se dedică detaliilor în toată Europa cu pasiune şi ingeniozitate. Cu ajutorul celor peste 1.300 de parteneri distribuitori din 22 de ţări garantăm calitatea de lider de piaţă şi servicii excelente.

Toate acestea sunt argumente în favoarea Internorm.Alege stilul tău preferat:

studio

Stilul studio urmează o linie clară în designul său. Acest stil este foarte modern cu lumea sa de avangardă a formelor și cu execuția simplificată.

studio

home pure

Home pure îndeplineşte exigențele celor cărora le place stilul modern şi rectiliniu. Crează spaţii de locuit strălucitoare şi inundate de lumină.

home pure

home soft

Stilul home soft crează o atmosferă simpatică, confortabilă şi oferă multiple opţiuni de design - de la elegant la jucăuş.

home soft

ambient

Stilul ambiente se caracterizează prin forme tradiţionale – durabil clasice şi elegante.
Compoziţia luxoasă oferă confortul de acasă.

ambient

Avantajele ferestrelor Internorm

Internorm este liderul pietei europene in domeniul ferestrelor si usilori de intrare, oferind o gama larga de produse de calitate superioara, excelente produse termoizolante cu garantia eficientei termice, cel mai variat design, norme de siguranta inalte si garantii de lunga durata. Produsele Internorm in mod unic in Europa dispun de multiple calificative de casa pasiva.

  • elemente feronerie cu design unic
  • siguranta elementara
  • izolare termica excelenta
  • canal de scurgere ascuns
  • sistem triplu de izolare
  • feronerie complet ascunsa
  • fereastra cu canat cuplat
  • parasolar integrat
  • umbrire perfectaContactați-ne pentru orice întrebări

Cere informații online!